HISTORIEK

Luc Taveirne, een landbouwerszoon uit het West-Vlaamse Ruddervoorde startte op 1 januari 1989 met een nieuwe eenmanszaak in landbouwtractoren en machines. Hij specialiseerde zich op de herstelling van Ford tractoren ter plaatse bij de landbouwers, de naam Tractor Service was geboren. Al vlug bleek dit een groot succes, waardoor Luc genoodzaakt was een bijkomende mankracht in dienst te nemen en een werkplaats met vaste locatie te openen. Dit gebeurde op het einde van het jaar 1990 te Ruddervoorde in de Torhoutsestraat 138.


Nog steeds is Tractor Service op dit adres actief en groeide  verder uit tot een glansrijke zaak. Op 1 januari 1996 is er begonnen met de officiĆ«le verkoop van Ford New Holland landbouwtractoren, en is het agentschap verkregen voor de streek van Oostkamp, Zedelgem, Beernem-Oedelem en een deel van Zwevezele-Wingene.


Tot op vandaag beschikt Tractor Service over gespecialiseerd personeel voor de service na verkoop en verhuur van de New Holland tractoren, als ook op de compacte tractoren voor de groendienst en tuinbouw. Zelfs de schrankladers, verreikers en minigravers laten wij niet aan onze neus voorbij gaan.


Iedereen is van harte welkom voor tips en advies bij het volledig New Holland gamma.
TRACTOR SERVICE

LUC TAVEIRNE

 

 

 

 

 

 

 

 

OFFICIEEL AGENT NEW HOLLAND AGRICULTURE

 

Prijzen zijn exclusief btw. Alle machines op deze website zijn voor eigen rekening of rekening klant.

TRACTOR SERVICE | TORHOUTSESTRAAT 138 | 8020 RUDDERVOORDE | TEL:  050 28 99 57 | GSM: 0475 57 19 16 | MAIL: TRACTORSERVICE@COMPAQNET.BE